Zomerse tip: Parijs ontdekken per Citroën E-Mehari! - Autodrome Grassere - PCA Dealer
Grassere-vervolg-paginaslider2 Hoofdslider-Peugeot-3008-vervolg Grassere-vervolg-paginaslider3 Hoofdslider-208-rally-vervolg Hoofdslider-C3-nieuw-vervolg Hoofdslider-C3-nieuw-achter-vervolg

Onderhoud & reparaties

Een betrouwbare garage voor al het onderhouds- en reparatie-werk aan uw auto. Tegen een eerlijke prijs.

Lees meer

Verzekeringen & Financiering

Een autoverzekering waarop u kunt vertrouwen. Sluit hem bij ons af! Nu rijden, straks betalen? Wij financieren uw auto.

Lees meer

Afspraak maken

Maak online een afspraak! 24 uur per dag in onze realtime planning.

Lees meer

20 06 2017 1Of het nu je vakantiebestemming is of een stopplaats onderweg naar het zuiden: Parijs is altijd een bezoekje waard. Nieuw is dat je een tour door de stad kunt maken met de E-Mehari, de open, elektrische auto van Citroën. 

20 06 2017 2

De mogelijkheid om Parijs met de E-Mehari te verkennen, komt voort uit een nieuwe samenwerking tussen Citroën en de organisatie ‘4 Roues sous 1 Parapluie’ - vier wielen onder een paraplu. Het is de geuzennaam van de Citroën 2CV, omdat die auto je met minimale middelen overal naartoe brengt - en droog bovendien. De organisatie biedt al langer trips door de stad aan met 2CV’s, en doet dat nu ook - conform de eisen die de moderne tijd aan mobiliteit stelt - met de 100 procent elektrische Citroën E-Mehari. Dat model is in Nederland niet leverbaar; des te meer reden om er in Parijs eens uitgebreid mee kennis te maken.

20 06 2017 3

Verademing
Het leuke van de E-Mehari is dat hij geheel open is, voor een wijds uitzicht naar alle kanten. Bovendien kun je er met vier mensen in zitten, net als in de 2CV. Je zult het alleen zonder het luidruchtige gesnater van de Eend moeten doen, maar ook zonder diens uitlaatgassen. Schoon, soepel en stil door de stad dus, een verademing voor deelnemers en omstanders. ‘4 Roues sous 1 Parapluie’ heeft diverse routes om uit te kiezen, zoals het klassieke Parijs, het onbekende Parijs en het Parijs van André Citroën. Het start- en eindpunt is altijd C_42, de officiële vestiging van Citroën aan de Avenue des Champs-Elysées - toch al een plek die de ware Citroën-liefhebber op zijn Parijse verlanglijstje heeft staan.

20 06 2017 4

Spacetourer
Wie wat verder wil reizen, of met meer personen onderweg is, kan via ‘4 Roues sous 1 Parapluie’ sinds kort ook kiezen voor de ruime en comfortabele Citroën Spacetourer. Daarmee liggen trips in het verschiet voor acht personen naar bijvoorbeeld Mont Saint-Michel, de kastelen langs de Loire en de wijnkelders van de Champagnestreek. Grappig om te weten is dat de vooralsnog twee beschikbare E-Mehari’s de nummers 19 en 68 dragen, naar het geboortejaar van hun voorbeeld, de originele Citroën Méhari. De Spacetourer heeft nummer 8, naar het aantal personen waaraan hij plaats biedt.
Voor boekingen en meer informatie, klik hier  

 

 

FOTO rechten:
De gebruikte foto's worden reeds gebruikt op het internet (en facebook) en zijn naar onze mening rechtenvrij. Wanneer de rechtmatige eigenaar – bewijsbaar-  aangeeft dat de betreffende foto’s niet zomaar gebruikt kunnen worden, verwachten wij een prompte reactie, zodat we dit adequaat kunnen oplossen.


autodrome grassere

Baneheiderweg 49, 6351 JP, Bocholtz
Tel: 045-5441835

feestdagen 2019

Momenteel zijn wij Gesloten
maandag
07:30 - 18:00
Werkplaats open tot 17:00
dinsdag
07:30 - 18:00
Werkplaats open tot 17:00
woensdag
07:30 - 18:00
Werkplaats open tot 17:00
donderdag
07:30 - 18:00
Werkplaats open tot 17:00
vrijdag
07:30 - 18:00
Werkplaats open tot 16:00
zaterdag
09:00 - 16:00
Werkplaats open tot 12:00
zondag
GESLOTEN

staticmap

Social Media

Volg ons ook op social media

icon-twitter  icon-facebook  icon-googleplus  

PCA: Gewoon Goed!

Lees meer

Waarom PCA?

  • Service hoog in het vaandel

  • Groot aanbod occasions

  • Persoonlijke service

  • Klant is koning

  • Beste prijs

PCA nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van het laatste PCA nieuws? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

  1. *
    Ongeldige invoer

pca-airco-ventilatie

pca-voordelig-veilig

pca-gratis-apk-grote-beurt